30.10.06

Κάθε φορά που θα 'ρθεις βρέχει

Τελικά μάλλον είχαν δίκιο αυτή τη φορά οι μετεωρολόγοι, όντως άλλαξε ο καιρός. Άρχισε η βροχή. Δε νομίζω οτι αυτό είναι φυσιολογικό, αλλά με έχει πιάσει μια χαρά...άλλο πράμα. Μου έχει κολλήσει και αυτό το τραγούδι της Τσανακλίδου. Καααθε φορααααα / που θα 'ρθεις βρεεεεχει...τααα ρα τα ταααα...

Εδώ που μένω, όταν βρέχει ευτυχώς μυρίζει ακόμα λίγο βρεγμένο χώμα - όχι μόνο βρεγμένα οικοδομικά υλικά (άμμος, τσιμέντο και άλλα τέτοια ωραία).

Οι στάλες στη τζαμαρία κάνουν το τοπίο έξω να μοιάζει λες και έχεις κάνει αυτο το effect, δεν ξέρω πως το λένε, στο Photoshop νομίζω. Υδατογράφημα; Μπα, όχι. Κάπως έτσι τέλος πάντων. Επιτέλους καταλάβαμε φθινόπωρο φέτος. Δεν πήγαμε κατευθείαν στο χειμώνα.

Τι ωραία που είναι!



3 σχόλια:

Gogo είπε...

Ax! Poli wraia!
Na moun ekei na kaname kamia ergasia Vioiatriki! Ksereis esi!
Kalitera 100 fores apo douleia!

ka8y είπε...

Ποπο όμορφα φαίνετε...!!!

proserpina είπε...

Gogognut, τον καπουτσίνο τον ετοιμάζω στο πι και φι (η καρμπονάρα θα αργήσει λίγο αλλα δεν πειράζει, είσαι υπομονετικό άτομο εσύ ;-)

ka8y, είναι όντως πολύ όμορφα αλλά ευτυχώς δε φαίνεται ολόκληρος ο κήπος διότι τότε θα έβλεπες κάτι τρούπες να! με το συμπάθειο (έκανε ανασκαφή η αρχαιολογική γιατί θέλουμε να οικοδομήσουμε)