4.4.07

Reconsidering



Δεν ξέρω σε πόσους απο εσάς έχει τύχει και πώς (ή αν) το αντιμετωπίσατε. Εγώ πάντως πιάνω τον εαυτό μου να επιβεβαιώνει αυτά που έγραφα
παλαιότερα και δε μου αρέσει καθόλου. Το θέμα μας είναι, όπως πιθανόν έχετε υποψιαστεί όσοι απο σας πατήσατε στο λινκ, η εξάρτηση απο το νετ (μα, τί ωραία που τα γράφω :S)

Όντως, λοιπόν, το πρώτο πράγμα που θα κάνω πριν καν πάω στην κουζίνα για να φτιάξω τον πολυαγαπημένο μου καφέ, είναι να ανοίξω τον υπολογιστή. Στη συνέχεια, δε σηκώνομαι παρά μόνο αν έχω κάποιο ιδιαίτερο/σχολή/φροντιστήριο. Ωωωρες λοιπόν καθισμένη μπροστά στην οθόνη...Και, εντάξει, η δουλειά μου είναι στον υπολογιστή και στο ίντερνετ. Είναι όμως όλες αυτές οι ώρες που σπαταλάω για δουλεια; Οκ, θα δεις και μερικά σάιτ, θα ξεσκάσεις και λίγο. Τί γίνεται όμως όταν νιώθεις οτι σου γίνεται εξάρτηση αυτό το πράγμα;

Και πριν χαλούσα αρκετές ώρες στο πισί, με το μπλογκ όμως και με τη dsl η κατάσταση έχει ξεφύγει τελείως. Το πρώτο πρόγραμμα που θα ανοίξω είναι ο μοτζίλα: γιαχου για τα μέιλ και τράκερ για τους επισκέπτες. Στη συνέχεια γεμίζω καμια δωδεκαριά καρτέλες με τα μπλογκ αλλων που διαβάζω, και αρχίζω: σχόλια, ανανέωση ιστοσελίδας, δεξί κλικ σε περίεργα ip του τράκερ (τώρα θέλω να ρωτήσω ποιανού το ip είναι το τάδε, αλλά θα δείξω χαρακτήρα και δε θα το μάθω ποτέ). Μετά απο καμια ώρα, τουλάχιστον, αρχίζω να δουλεύω στα σοβαρά. Και φυσικα στην πρώτη ευκαιρία (δηλαδή μετά απο λίγα λεπτά) πάμε για άλλον ένα γύρο: Ctrl+T, url, Enter, Refresh.

Δεν ξέρω εσάς πώς σας φαίνεται, εγώ πάντως έχω κουραστεί και έχω αηδιάσει με τον εαυτό μου. Και δεν είναι απάντηση το "ελα μωρέ, όλοι το ίδιο κάνουμε". Πολλές φορές νευριάζω όταν μπλόγκερς που διαβάζω δεν γράφουν καινούργιο πόστ, ή δεν απαντάνε στα σχόλια, ή όταν φίλοι μου δεν μπαίνουν στο μσν. Αυτό όμως μόνο αρνητικό δεν είναι: οι άνθρωποι εκείνη στη στιγμή ΖΟΥΝΕ: δουλεύουν, μιλάνε με φίλους στο τηλέφωνο, συναντιούνται και πάνε βόλτες, ψωνίζουν, τρώνε, πάνε διακοπές, κοιμούνται. Μήπως να έκανα κι εγώ κάτι παρόμοιο;

Δεν ξέρω...πολλές σκέψεις περνάνε απο το μυαλό μου, απο το να περιορίσω σε συγκεκριμένες ώρες/μέρες τη γενική ενασχόληση με μπλογκς, μέχρι και να το κλείσω το ρημάδι. Ούτως ή άλλως, σιγά τις χαζομάρες που γράφω. Διακοπές έρχονται, θα έχω όλο το χρόνο να το σκεφτω

Ωραία σας ζάλισα και σήμερα,ε; Έγραφα όπως μου έρχονταν στο μυαλό και πιθανώς σε αρκετά σημεία δε βγαίνει νόημα (και δεν ασχολήθηκα καθόλου και με το θέμα της "επικοινωνίας", ναι, μέσα σε εισαγωγικά, που υπάρχει μέσω ίντερνετ-μέιλ, μσν, μπλογκς και τα λοιπά. Ε, θα το αντέξετε, δεν πειράζει, θα το αναλύσουμε την επόμενη φορά ;-) Να, έχουν περάσει 2 ώρες απ΄όταν άνοιξα το πισι και ακόμα δεν έχω αρχίσει να δουλεύω...)



Αμα δεν τα ξαναπούμε μέσω μέιλ με κάποιους απο εσάς, εύχομαι Καλό Πάσχα και καλή ξεκούραση!

Καλημέρες :)

25 σχόλια:

Unknown είπε...

Ελα μωρέ όλοι το ίδιο κάνουμε...
μουαχαχαχαχα.. εγχμ οκ οκ το κόβω
Θέλω να ξες πως σε καταλαβαίνω απόλυτα, πέρασα κ εγώ στιγμές να αναρωτιέμαι "μα καλά τι κάνω, είναι υγιές, ξεκόλλα;"
τώρα όμως έχω αγαπήσει αυτό το κομμάτι του εαυτού μου... και το συμπθώ κιόλας.αμέ
Και κοίτα άσε τις χαζομάρες -να αφήσω το ρημάδι- (με όλο το θάρρος νέος γαρ) μην κάνω την ευχή "να σου κάτσει το ρόδι στο λαιμό!!!"
Καλό Πάσχα-ξεκούραση!!

Spyros είπε...

poly wraio post! :)
se polla shmeia me ekfrazei - ektos isws apo to shmeio twn provlhmatismwn sou.. egw den to skeftomai etsi.
nomizw oti apla exei tyxei na eisai se ayth th fash, eksalou eipes, einai kai logw douleias.
paliotera pou hmoun remali (to piasate etsi? twra den eimai) kapou sta idia briskomoun.. tora mallon den eimai mono kai mono epeidh den exo xrono..
alla kai pali..den einai kati kako.. px na diavazeis kai na epikoinwneis mesw blogs einai polu pio endiaferon gia mena ap to na pas gia enan anousio kafe sta gnwsta h gia pswnia, kati pou to kanoun polloi apo aytous pou les oti zoune..
(kserw oti milaw me polu aples protasoules kai mh me koroideyete!)

parathrhsh: sou vghke wraia ayto to apo-to-mualo grapsimo, na to kaneis syxna!

synadelfika xairetismata

tslap!

proserpina είπε...

@narita: επειδή είμαι πιο παλιά απο σένα στο 'άθλημα'(ατςςςς), να διευκρινίσω κάτι:αυτό που λες το έχω περάσει, οκ. Αυτό όμως που περιγράφω είναι μια δεύτερη φάση, η οποία χτυπάει γύρω στο εξάμηνο (τουλάχιστον εμένα), πιο απειλητική απο την πρώτη, σαν τα κουνούπια σου ένα πράμα :)). Θα τη βρω την άκρη, που θα μου πάει,αμέ (χιχι, πολύ μου άρεσε αυτό το 'αμε'). Να, αμα έχεις τέτοιους φίλους τί να τους κάνεις τους εχθρούς, άκου εκεί να μου κατσει το ρόδι στο λαιμό looool

@spyros: my dear συνάδελφε, βεβαίως και τα ψώνια είναι πιο ηλίθια απο το blogging (άσε που ούτε που θυμάμαι πότε ήταν η τελευταία φορά που βγήκα για ψώνια lol). Αλλά, δεν ξέρω ρε παιδί μου, νομίζω είναι θέμα προτεραιοτήτων, πχ αμα πνίγομαι στη δουλειά δε θα κάτσω σα το χαζό να κοιτάω με τις ώρες μπλογκς. Άμα έχω να μιλήσω με τους φίλους μου μέρες θα προτιμήσω να τους πάρω ενα τηλέφωνο απο το να κάτσω λίγο παραπάνω στο νετ. (απο ωραίες προτασούλες σκίζουμε και οι δύο σήμερα ;) Ωχ, πάλι βλακείες λεώ και αυτονόητα πράγματα...Τεσπαν. Ευχαριστώ για την 'παρατήρηση' κύριε πρώην-ρεμάλι. Άντε να έρθουν οι διακοπές να ξελαμπικάρω ολίγον τι, να μείνω λίγο με τον εαυτό μου, να σκεφτώ (αααα, θα μου δώσω βραβείο βλακείας σήμερα, απο εκφράσεις σκίζω!)

Aggelos Spyrou είπε...

Μου άφησαν ένα comment σήμερα που πολύ με προβλημάτισε... Δεν ξέρω αν κάνουμε καλά που είμαστε εδώ. Δεν ξέρω αν κάνουμε καλά που λέμε τις σκέψεις μας στο ιντερνετ. Φτάνουμε λόγω της ανωνυμίας να μην κρατάμε τίποτα αποκλειστικά δικό μας. Θα μου πεις, σιγα μωρέ, ένα delete είναι όλα...

Είμαι λίγο άσχετος, αλλά...

proserpina είπε...

Εχμ, έχω μπλοκάρει τώρα: αναφέρεσαι στο σχόλιο του Θίο στο μπλογκ σου; Δεν το πιστεύω, πάλι διάβαζα το μπλογκ σου, το ποστ με το "όταν μπλοκάρεις μπλογκάρεις" όταν είδα το σχόλιό σου στο δικό μου μπλογκ και έχω μπλοκάρει! (λεώ τα ίδια και τα ίδια, ε; έχω μπλοκάρει!)

Είναι μεγάλο θέμα, τελικά...Με έχεις μπερδέψει! Απο τη μια το ποστ σου περι κοινών ευαισθησιών κλπ και απο την άλλη ο προβληματισμός αν κάνουμε καλά...Τι να πω ρε παιδιά, έχω και ένα report να γράψω για τα αφεντικά, το βράδυ θα κάτσω με καθαρό μυαλό (ναι, καλά) να το ξαναδω και να το ξανασκεφτώ...

Ανώνυμος είπε...

Χαιρομαι που σας προβλημάτισα!
Το κόμεντ μου στο (πολυ καλό)μπλογκ του Αγγελου είχε μια καθαρά προσωπική χροιά.
Και το μπλόγκ εχει προσωπικη χροιά
(ειδικά το δικό μου).
Οταν νοιώσεις οτι πρέπει να αποφευγεις να γράψεις οτιδηποτε για την προσωπική σου ζωή σταματάς να γράφεις.
Το σημερινό σου ποστ Ερση επιβεβαίωσε τη παλιά σου φράση
"στο μυαλό του mikroastou."
Ο εθισμός είναι και αυτός ενας σοβαρός λόγος.
Ενα τετοιο ποστ καθε βδομάδα μπορείς να γράφεις ? θα σε πληρώνω

proserpina είπε...

Αχ ρε παιδιά, έχει δεθεί η ψυχή μου κόμπος, τί γίνεται; Ο ένας (μάλλον) κλείνει το μπλογκ. Ο άλλος ύστερα απο μια ωδή στο μπλόγκιν προβληματίζεται απο σχόλιο του προηγουμένου (αν έχω καταλάβει καλά το σχόλιο του Άγγελου εδώ). Ο πρώτος με σχόλιό του εδώ με προβληματίζει ακόμα περισόττερο...με το μαλακό βρε παιδιά, είμαι και σε ευαίσθητη ηλικία!

Οκ, τώρα που το ξαναδιαβάζω το ποστ σου Θίο, καταλαβαίνω καλύτερα...μμμ...οκ, θα το γλυτώσω το εγκεφαλικό

Θα με πληρώνεις είπες; Τώωωωρα είναι που θα reconsider για τα καλά loooool

snikolas είπε...

Δεν είναι τυχαίο που υπάρχουν στην Αμερική κλινικές αποτοξίνωσης από το internet. Όπως και να έχει το πράγμα… ΕΣΥ διαλέγεις την ζωή που θέλεις να κάνεις. Την περνάμε όλοι την φάση αυτή. Την ξεπερνάμε… και μετά χαλαρά. Όταν παρατήρησα πως την πάτησα και εγώ, απλά χαλάρωσα και από τότε όπως θα έχεις ίσως παρατηρήσει ανανεώνω το blog αραιά και που. Τώρα που καλοκαιριάζει επίσης θα δεις που και εσύ η ίδια θα θέλεις να ζεις έξω και όχι ¨μέσα¨.

Aggelos Spyrou είπε...

Prosperinoylini!!! Ρε συ, μην παρεξηγείς τη σκέψη μου... Delete σε όσους διεισδύουν καιροσκοπικά, επιβουλευτικά, και καπηλεύονται τα συναισθήματά μας. Αυτό εννοούσα. Ειδικά στο διαδίκτυο, είναι πανεύκολο. Θέλει λίγη προσοχή ίσως παραπάνω, διότι κάποια ανώνυμα τυπάκια-κομήτες, προσπαθώντας να κάλύψουν το κενό της ματαιοδοξίας τους (βλέπε ΕΚΑΝΑ ΚΑΤΙ ΠΟΛΥ ΣΠΟΥΔΑΙΟ- ΕΝΑ BLOG ME 100 comments την ημέρα), μπορεί κακόβουλα να εκμεταλευτούν τα συναισθήματά σου. Τα σπουδαία όμως καλή μου, δεν είναι εδώ μέσα... Είναι εκεί έξω. Σε αυτά λοιπόν τα τυπάκια, κάνω delete. Ευτυχώς, δε μου έχει συμβεί ακόμα. ο:)

Συμφωνώ βέβαια με τον Theo. Το γράφω για να γράψω είναι άλλο από το γράφω κάτι που νιώθω. Το αν πρέπει ή όχι να γράψω αυτό που νιώθω, το αποφασίαω πριν πατήσω το κουμπί publish. Όχι πριν. Δε θα αλλάξω τον τρόπο που εκφράζομαι για κανέναν.

Οκ τώρα?

Σπύρος Σεραφείμ είπε...

τι θα πει είναι υγιές να έχω blog?
αν δεν είναι υγιές να ανταλάσσεις απόψεις με ανθρώπους, τότε τι είναι?
κι αφού σε μάλωσα και ήμουν πολύ αυστηρός μαζί σου(!)...
ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ!!!!!

Blogaki είπε...

Αχμμ..
Αυτό το ποστ είναι δικό μου και απαιτώ να μεταφερθεί πάραυτα στο bloggaki.blogspot.com
Αγαπητή Έρση, δεν έχεις ιδέα πόσο ίδια σκεφτόμαστε για το θέμα. Κι εγώ έχω αρχίσει να ανησυχώ, και απ'ό,τι κατάλαβα και οι φίλες μου. Δεν ξέρω γιατί συμβαίνει αυτό. Αλλά πρόκειται σίγουρα για εθισμό και έχω σκεφτεί κι εγώ πολλές φορές ότι πρέπει να το μειώσω, αν όχι να το κόψω τελείως.
Από την άλλη όμως έχει τόσο πλάκα!Αν δεν υπηρχαν τα blogs, δεν θα σας είχα γνωρίσει και για μένα τουλάχιστον 5-6 άτομα τα νιώθω πραγματικούς φίλους, που τους νοιάζομαι, θέλω να είναι καλά, θέλω να τους κάνω να γελάνε κτλ.
Δύσκολο το ποστ σου σήμερα!
Πάω αλλού!! :p
Και μη σκας! Όλοι το ίδιο κάνουμε! Αρρώστια!!
hgitfftr!!!

proserpina είπε...

@snikolas: ακριβώς επειδή εγώ ορίζω τη ζωή μου, κοιτάω ποιοί θα είναι οι καινούργιοι ορισμοί που θα δώσω καθώς οι ισχύοντες δε με καλύπτουν πια! (α, και μιας και πιάσαμε το θέμα "τώρα που καλοκαιριάζει", περιμένουμε υποβρύχιες φωτό, ε; Αν και τώρα που θα πάω κι εγώ καταδύσεις θα βγάζω και μόνη μου, νιανιανιανια :p Πλάκα κάνω!!! Αντε γιατί μου έχουν λείψει οι υποβρύχιες λήψεις (απο ρίμα σκίζω - πωω βλακεία που με έχει πιάσει...;))

@aggelos spyrou: οκ, χμμμ. Το πρώτο για την ερμηνεία του delete, το δεύτερο για την τελευταία σου ερώτηση (θα μου πάρει λίγες μέρες να ξεκολλήσω...) Ευχαριστώ για την προσπάθεια πάντως!

@σπύρος σεραφείμ: βρεε καλώς τα τα παιδιάαα. Δε φτάνει που μας βρίζεις καλά καλά, πετάς μετά και ενα Καλό Πάσχα και όλα καλά όλα ωραία! Επι του θέματος τώρα, μην κάνεις την πάπια Σπύρο. Φυσικά και είναι υγιές να ανταλλάσσεις απόψεις, εσύ όμως σαν ανταλλαγή απόψεων και μόνο τη βλέπεις την όλη ιστορία του blogging; Δε νομίζω οτι είναι τόσο απλό το θέμα (τώρα έγινα εγώ κακιά, ε;) Καλή Ανάσταση 2u2 μιστερ μαυροντυμένε sinner (χοχοχο) (πωωω, αυτό ήταν, δε θα ξαναπατήσει εδωμέσα :()

@blogaki: :)) Μισό λεπτό ma chere, στο στέλνω με μέιλ να το ανεβάσεις :p Είναι αρρώστια...Έχει βέβαια και την πλάκα του, όπως λες...Αυτό το "πραγματικοί φίλοι" είναι που με προβληματίζει παρα πολυ...ουφ. Αύριο είναι μια άλλη μέρα (όπως λέει και η φίλη μου η Σκάρλετ. Πότε θα μου χώσει καμιά ανάποδη ο Ρεντ δεν ξέρω, είναι και η σκάλα μεγάλη εδώ στο σπίτι μου rooooooooooofl)

pietà είπε...

Έχω έναν φίλο ο οποίος σε ανύποπτο χρόνο και για άσχετο θέμα γύρισε και μου είπε: "Μα γιατί προβληματίζεσαι; Εσύ, όπως σε ξέρω εγώ, είσαι άνθρωπος που δεν το ψάχνει τόσο πολύ, δεν το αναλύει τόοοοσο πολύ, δεν προβληματίζεται για πολλά πράγματα, τα παίρνει πιο χαλαρά..." Κι έρχομαι κι αναρωτιέμαι: βρε λες;;;; Το λοιπόν, δεν θα συμμεριστώ τους προβληματισμούς σας, είμαι απροβλημάτιστο άτομο εγώ!!!

Καλά να περάσεις κουκλίτσα!

Aggelos Spyrou είπε...

Καλό Πάσχα!!! (μη φας πολύ και δεν μπορείς να... γράψεις μετά!) 0:-)

JoaN είπε...

Μάλιστα, Μάλισταααα...

ποστ κ σχόλια με προβλημάτισαν. Θα γράψω κ εγώ επ' αυτού. Αν θες έλα αργότερα να το δεις κ ίσως σου απαντήσω από κει. (πιο μετά έλα γιατί θέλει σκέψη το θέμα κ χέρια..)

proserpina είπε...

@pieta: να ζήσουν οι απροβλημάτιστες (οπα οπα) loooooool Καλή Ανάσταση ma cherie!

@aggelos spyrou: αα ναι, βέβαια, θα ήταν τρομερή απώλεια για τη μπλογκόσφραιρα :p

@joan: περιμένω κυρία μου, περιμένω (αυτό το χέρι ακόμα σ' ενοχλεί; πωωω)

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!!!

Ανώνυμος είπε...

Πρώτα από όλα θα ήθελα να σε ενημερώσω ότι είσαι πολύ τυχερή γιατί με το που διάβασα το post σου ήμουν έτοιμη να σου στείλω ένα τεράαααστιο email για να σου πω ότι και εγώ ζω κάτι παρόμοιο. Εμένα όμως έχει και άλλες διαστάσεις καθώς το Νο 1 κοντινό μου άτομο ασχολείται φανατικά με όλα αυτά και κατά κάποιο τρόπο έχουμε χάσει την επικοινωνία που είχαμε πιο παλιά. Ίσως να είναι και αυτός ο λόγος που άρχισα να ασχολούμαι και εγώ η ίδια με τα blogs. Για να μπω μέσα στον κόσμο του. Το πρόβλημα είναι ότι η κλίκα είχε ήδη δημιουργηθεί και εγώ είμαι απ'έξω.
Φρίκη! Λες και γράφω στη "θεία Όλγα" αισθάνομαι. Απλά ήθελα να αναφέρω και αυτή τη διάσταση η οποία είμαι σίγουρη ότι θα κάνει πολλούς να γελάσουν αλλά σας διαβεβαιώ ότι είναι λιγάκι τραγική για όποιον την αντιμετωπίζει. Well, αυτό το comment είναι ένα είδος alert για παρατραβηγμένες αλλά υπαρκτές καταστάσεις.

Καλό απόγευμα και take care αγαπητή. You are not an alien :)

proserpina είπε...

Μήπως να το έστελνες αυτο το μέιλ που λες, για να καταλάβω και ποιος/α είσαι; :)

Αχ, δε μπορώ, μόλις γύρισα απο διακοπές, δε θέλω να σκεφτώ ακόμα την απάντηση που χρωστάω στους 'αναγνώστες μου' αλλά κυρίως στον ευατό μου rooooofl μα πώς τα λέω, πώς τα λέω looooool

Ανώνυμος είπε...

Γειά σου και πάλι! Δεν με γνωρίζεις, ούτε εγώ εσένα. Ανακάλυψα το blog σου πρόσφατα και με ταρακούνησε αυτό το post. Στο email απλά θα σου έβγαζα τον "βραχνά" μου, έτσι για να δω ότι και εγώ δεν είμαι alien. Με άλλα λόγια πρήξιμο υπέρτατου βαθμού. Χιχιχι!

Εύχομαι να τα πέρασες όμορφα στις διακοπές σου. :)

proserpina είπε...

Απο ταρακούνημα άλλο τίποτα, εγώ ακόμα δεν έχω έρθει στα ίσια μου :p

Καλά τα πέρασα, να 'σαι καλά :)

Τα λέμε!

Φράνσις είπε...

ΜΕ καλυψες .τι να πω; Ηδη 'εχω φάει 1 ωρα τώρα με το blog μου και τα blogs όσων διαβαζω. Κι εγώ τσαντίζομαι όταν δεν κανουν , κανετε σχόλια! Ιδίως όταν μ' αρεσε αυτό που εγραψα αλλα περί ορέξεως είπε η λαική μούσα... κλπ. κλπ.
Συμπερασμα: είμαστε όλοι επιεικως βαρεμένοι από τη μοναξιά και πολύ ψωναρες. χαχαχαχα Για ξανακοίτα το πρωτο μου post. Ισως παρηγορηθείς.χιχιχι.

Mogwai είπε...

πρεζονι! τστστστστστστς αχ αυτοι οι νεολαιοι αχ

proserpina είπε...

@kate: μόνο μια ώρα; καλή σε βρίσκω :p

@mogwai: looooooool :D

Georgia είπε...

"Ε ναι λοιπόν, με λένε Γεωργία και είμαι εθισμένη στα blogs!" (τι πρωτότυπο!) Παρολαυτά, είμαι καλά! (Συγκεντρώσου Γεωργίτσα, δεν είσαι στους ΑΑ...) Θα συμφωνήσω με τους περισσότερους κουκλίτσα και θα σου πω ότι δεν το θεωρώ και τόοοοοσο κακό πια! Το κάνεις κι εσύ όπως και όλοι μας, γιατί σε εκφράζει, σ'αρέσει, με λίγα λόγια το γουστάρεις ρε παιδί μου! Δηλαδή είναι πιο φυσιολογικό να βγεις για ένα καφέ με μια παρέα και να μην έχεις τι να πεις?? Δείχνει αυτό ότι ΖΕΙΣ? (όπως λες κι εσύ!) Και τι πάει να πει, θα το μειώσω, θα το κόψω... Θα καταπιεστείς να σταματήσεις να κάνεις κάτι που σε ευχαριστεί τόσο? Και όσο για το υγιές... Κι εγώ ανοίγω το pc πριν κάνω καφέ και αυτό με έχει βοηθήσει να μειώσω τον αριθμό καφέδων που πίνω ημερησίως αφού περνάει καμιά ώρα μέχρι να ξανασηκωθώ! Δεν έχει βοηθήσει αυτό την υγεία μου?? (Ε?Ε? Τι έχεις να πεις μπροστά σ'αυτό το αδιάσειστο επιχείρημα?? :P) Και άντε στρώσου να κάνεις κανά ποστ, έχεις παρατεμπελιάσει μου φαίνεται! ;) Α! Και Χρόνια Πολλά!

proserpina είπε...

Αδειάσειστο επιχείρημα!!! Μπαα, εγώ αμα είναι για καφέ σηκώνομαι και παρασηκώνομαι :))