17.3.07

Μια καινούργια πίστα ξεκινά, πάμε!



Προσέξατε τί λέει ο στίχος στο ρεφραίν; My heart is like an open highway / like Frankie said, I did it my way



Καλά, ντε, μη βαράτε που σας έβαλα τον Ρόμπι αντι για τον Φράνκι, καλά δεν το λέει κι αυτός; Πατάει και ένα κλάμα σε μια φάση, I was touched, I'm serious (αν και μερικοί μερικοί, ονόματα δε λέμε, πιστεύουν οτι το κλάμα είναι fake, τέλος πάντωνε, και εγώ να ήμουν, που λέει ο λόγος, θα συγκινιόμουν, με τόσο κόσμο απο κάτω, και λέγοντας ένα τέτοιο τραγούδι...)


Πάντως, βάζουμε ένα στοίχημα; Σε λίγα χρόνια, ποιανού θα νομίζουν οτι είναι το συγκεκριμένο τραγούδι, του Σινάτρα ή του Ρόμπι; Μήπως θα έχει γίνει όπως τώρα, που σε πολλούς αρέσει το "Η Δημοσθένους Λέξη" του Σφακιανάκη; Ή που έβαλα στο γουγλη να βρω τους στίχους απο το Mon amie la rose που λέει η συμπάθειά μου η Francoise, και το πρώτο πράμα που είδα ήταν "Mon amie la rose by Natacha Atlas";


Τελειώνοντας (τώρα θα το φάω το βρίσιμο, καλά σας ξεκίνησα δευτεριάτικα με Μπον Τζόβι και γκάζια, θα σας το γυρίσω στο και-καλά-intellectuel), αλήθεια, εμάς για τί θα μας θυμούνται σε λίγα χρόνια, όταν θα έχουμε φύγει απο δω; Ποιός θα είναι our way? Θα μπορούμε να πούμε I did it my way? I 've lived a life that's full? (μην αρχίσω τώρα να γράφω όλους τους στίχους, you get the point νομίζω)


Refocusing on the subject, θα προλάβουμε να κάνουμε κάτι αξιόλογο, κάτι δικό μας, κάτι που να το δεις και να μπορείς να πεις, the record shows I took the blows and did it my way?


(Σε όποιον ο τίτλος φαίνεται ξεκάρφωτος, ας δει εδώ)

15 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ykgwv.....

Υπάρχει ΚΑΙ σε έκδοση των SEX PISTOLS....

Φράνσις είπε...

Σε παραπέμπω στο προηγούμενο κείμενό σου, επειδή έκανα εκει σχόλιο-απάντηση στο σχόλιό σου για το πρώτο σχόλιο που έγραψα!! χαχαχαχα
Οσο για τον Ρόμπι(μπλιαχ, μπλιαχ, μπλιαχ) μόνο μεθυσμένη θα μπορούσα να παραδεχτώ ότι ο χλοοτάπητας που έχει για τρίχωμα είναι σεξι. Sorry, προτιμώ την άτριχη κορμαρα του Billy Crundup...

proserpina είπε...

@Θιο: τα ναρκωτικά σκοτώνουν τον άνθρωπο :S

@kate: δε φαινόταν καθόλου χλοοτάπητας στο βίντεο! Όσο για τον Μπίλυ, καθένας με την τρέλλα του μανδάμ! Εσείς με την ωραία σας ποκίτσα, κι εμείς με τον ωραίο μας παπα :rooofl:

Φράνσις είπε...

Επειδή είσαι ετοιμολογη θα σε ανταμείψω με την απάντηση στην πρώτη αυτοσχέδια trivial που λες πως δεν βρήκες: είναι η οδός Ραβινέ.(Παρατηρητήριο στρατηγικής σημασίας κατα τον δεύτερο παγκόσμιο ,αν θυμαμαι καλά.) Βρίσκεται,ο δρόμος όχι το παρατηρητήριο, κοντά στο ΝΙΜΙΤΣ, παραλληλος της Βασ. Σοφίας. ok dear? Μην το σφυρίξεις στο Σπύρο. Να δούμε αν θα το βρεί. Κια τα υπόλοιπα δηλαδή! χιχιχιχι.

Spyros είπε...

Em egw giati egrafa gia ayth thn katapliktiki idea pou prepei na vroume? skeftikes tipota?

proserpina είπε...

@spyros: όχι ρε Σπάιρους, δε σκέφτηκα ακόμα κάτι, το έχω στο νου μου όμως! I'm serious, ε; Οχι, γιατί μερικοί μερικοί (οι ίδιοι με τους μερικούς-μερικούς του ποστ αυτού) μας έχουν πάρει στο ψιλό. Ήρθε ο καιρός να δείξουμε τί αξίζουμε!!! Ταααραν ταν ταν! roooofl

Gogo είπε...

Diladi aisxos!
Pisw apo tin plati mou me krazete, palialites oloi sas!
Kai lew giati mou pane ola strava!
Egw, i "meriki - meriki" (Kata to monaxous - monaxous) analamvanw tin euthini for all!
Me timi,
Gogo

proserpina είπε...

Χεεεεχεχε, βρέθηκε ο ένοχος! Στην πυρα, στην πυρά! Ή μάλλον όχι, στο τερρέν, στο τερρέν! Ετοιμάσου για την τελική αναμέτρηση το βράδυ - ας μιλήσουν οι ρακέττες!!!

rooooooofl

Φράνσις είπε...

Κυρία Περσεφόνη, για πείτε μας αν έχετε την καλοσύνη την ακριβή ονομασία του blog σας ( με τα http του και τα λοιπά στολίδια) γιατί σ'έχω βάλει στην αρχική σελίδα μου αλλά με το κλικ πάνω στον τίτλο "Ο εφιάλτης της Περσεφόνης" δεν ανοίγει η πόρτα.. Μη σαμποτάρουμε και τις επισκέψεις στον κατω κόσμο έτσι; μπρρρρρ.
Χαίρεσθε...

pietà είπε...

Εγώ το μόνο που θέλω είναι να με θυμούνται συγκεκριμένα άτομα για αυτά που έκανα, και αυτά που δεν έκανα. Σε αυτό στοχεύω... I am working on it...

Trilian είπε...

Θα ήταν όμορφο όμως να μεγαλώσουμε και να πούμε I took the blows… εγώ πάντως πολύ θα το ήθελα… όσο για τον Ρομπυ τον βρίσκω πραγματικά τον σύγχρονο Μαντονο!!! (το αντρικό του Μαντονα)

proserpina είπε...

@pieta: μμμ, έχεις δίκιο για τα 'συγκεκριμένα άτομα' που λες...το θέμα τελικά δεν είναι η 'παγκόσμια αναγνώριση' αλλά η καλή ανάμνηση που θα αφήσουμε στους δικούς μας ανθρώπους. Στο κάτω κάτω δε μπορούμε όλοι να γίνουμε Φρανκι (πόσο μάλλον Ρομπυ lol) μπορούμε όμως να μείνουμε αξέχαστοι, με την καλή έννοια, στους συγκεκριμένους ανθρώπους που μας ενδιαφέρουν

@trilian: μα, δεν είναι ωραία ατάκα; πολύ μου αρέσει και μένα! πολύ όμορφο θα ήταν, και ποιός δε θα το ήθελε!!! Χοχο, ωραίο το Μαντόνος, είναι ο άτιμος...είναι. Ε, λίγο καραγκιόζης ώρες-ώρες, αλλά έχει πολύ πλάκα. Καλώς ήρθατε κυρία μου στο φτωχικό μας!!! (πωω, πολύ μπανάλ αυτή η έκφραση)

Σπύρος Σεραφείμ είπε...

Αν έτσι τη δεις τη ζωή, σαν παιχνίδι, με πίστες διαδοχικές, ίσως μπορέσεις περισσότερο να απολαύσεις το παιχνίδι, να αγαπήσεις τους συμπαίκτες σου, να τους διαλέξεις, να τους φροντίσεις. Δεν χρειάζεται να αποδείξεις τίποτε. Μόνο να το ζήσεις. Τότε θα σε θυμούνται οι άλλοι για κάτι καλό...

proserpina είπε...

Σπύρο, δεν το βλέπω σαν 'άγχος' να αποδείξω κάτι, αλλά σαν στόχο...Στο κάτω κάτω, και η θεωρία σου 'περί πιστών' έχει νομίζω κι αυτή ένα στόχο: να περάσεις στην επόμενη - και στην τελική, να τερματίσεις το παιχνίδι.

Μπααα, όχι, ε; Πάλι ξεφεύγω απο το "μόνο να το ζήσεις"...Που θα μου πάει, θα το βρω...Πάντως, λίγες μέρες τώρα που το έχω δοκιμάσει, δουλεύει αυτό με τις πίστες!

Blogaki είπε...

Εμένα πάντως δεν μου έρχεται τίποτα..
Αλλά είπα να πω ένα γεια, μιας και πέρασα!
Πάρε κι ένα φιλάκι! Ματς!