5.3.07

A Pariiiiiiiis

Επειδής βαριούμαι αφάνταστα τον τελευταίο καιρό και επειδή έχω πήξει με την ακατανόμαστη σι πλας πλας, για λάβετε μερικές φωτος απο το Παρίσι...




Η θέα απο το λόφο της Μονμάρτης, μπροστά απο τη Sacre Coeur




Ο αμπελώνας της Μονμάρτης




Στα στενά της Μονμάρτης (επαναλαμβάνομαι, ε;)




Ένας τοίχος (στη Μονμάρτη) - προσέξτε τη λεπτομέρεια στο κέντρο και κάτω και την άλλη στο κέντρο και δεξιά




Πως φαίνεται ο τουρίστας: τα πλαστικά βραχιολάκια που λένε Paris τα αγοράσαμε απο ενα μαγαζάκι κάτω απο τη Μονμάρτη και τα άλλα με τις κλωστές μας τα έφτιαξαν κάτι μαύροι στα σκαλιά του ιδίου λόφου ("Oh, vous etes de Grece? Zagorakis! Euro 2004!")

10 σχόλια:

Unknown είπε...

τι απίστευτος τοίχος είναι αυτός;;;; καλά ξεμπερδέματα με τη σι πλας πλας

Blogaki είπε...

Μπουχουουου...!!!Κι εγώ θέλω Παρισάκι...!!

ka8y είπε...

εγώ θέλω ταξιδάκι!!! που θα πάει το πάσχα είναι κοντά!!!

proserpina είπε...

@street spirit: ο τοίχος ήταν πραγματικά απίστευτος! Πάντως σίγουρα γάλλοι τα είχαν γράψει τα μηνύματα, είδες το κεφαλαίο 'Σ' του "Σ' αγαπώ" που είναι σαν γαλλικό κεφαλαίο 'L', καλλιγραφικό (έεετσι, όχι που θα πήγαιναν χαμένα όοολα αυτά που μας μάθαιναν τόσον καιρό οι mesdames στο Institut Francais d' Athenes, "οχι έτσι, ΕΝΩΜΕΝΑ τα γραμματάκιαααα, καλλιγραφικάαα")

@blogaki: μεταξύ μας, κι εγώ θα ξαναήθελα...εμ, πως, πέρασε κιόλας ενας χρόνος απο τότε που είχα πάει...ή μήπως δύο; πωωω, θα πάω να κάνω παρέα στη Dory...

@ka8y: εεε πόσες μέρες μείνανε για το ταξίδι; 28; κοντά είναι, κοντά! φιλιάαα

€lisavet είπε...

Μονμάρτη ε...; Ναι αλλά εκεί μάρτη -βραχιολάκι έχουνε; δεν έχουνε! :P

Spyros είπε...

Kalhmeres
Wraia h monmarth, egw vevaia exw vgalei kalyteres fotos, alla omologw oti ston ampelwna den eixa paei, oute kan hksera oti yparxei! pou htan?

proserpina είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
proserpina είπε...

@€lisavet: δεν έχουν! Κι αυτά βέβαια τα χρωματιστά μια χαρά είναι, κάτι μας είπαν οι τύποι, οταν στο φτιάχνουν αυτό στο τυλίγουν στον αντίχειρα για να στο πλέξουν και μετά το βγάζουν και στο βάζουν στον καρπό, και το σημάδι λέει που έχει αφήσει στον αντίχειρα (σαν μελάνιασμα, ελαφρό) είναι γούρι! (απο φαντασία...καλά πάμε)

@spyros: σαύρα θέλεις πόλεμο; θα τον έχεις!Ακούς εκεί "εγώ βέβαια άχω βγάλει καλύτερες φωτος"!!! Για να τις δούμε! Ο αμπελών ήτο κάπου πισω απο την εκκλησία (τη γνωστή εκκλησία-τούρτα, πολύ ωραία παρεπιπτόντως) απέναντι απο το ιστορικό μπαρ με το ζωγραφισμένο κούνελο στον εξωτερικό τοίχο, πέρναγε και το τραινάκι απο κει (τιιι; δεν ξέρεις ούτε το τραινάκι που κάνει βόλτα στη Μονμάρτη;;;)

Ανώνυμος είπε...

sdckpo.... Εσενα δεν σε είδαμε ουτε σε φωτογραφία πάντως .....

proserpina είπε...

Θιο, γιατί καλέ, στην τελευταία φωτό κοτζαμάν χέρι σας δείχνω! (το δικό μου είναι το δεξιά, το άλλο είναι της αδερφής μου)lol lol lol